Fujifilm X100T

Med endast en vecka kvar till BF är väskan packad sen ett tag tillbaka och med i den finns så klart en kamera. Jag fotar ju mest med en Nikon systemkamera men har på senare tiden kännt att jag saknat en lite mindre kamera att ha med till vardags. T.ex när man ska resa, förlösa barn eller helt enkelt när man inte orkar släpa med den stora systemkameran. Så i början på sommaren köpte jag denna kompaktkameran till mig själv när jag fyllde år. Har ju inte haft den så länge ännu men är hittills väldigt nöjd. Enkel att packa med och jag har börjat ta bilder i vardagen igen och inte bara fotat till jobbet eller bloggen. Tycker också att den tar så pass bra bilder att det duger till bloggen. Vet inte om ni märkt att vissa bilder här har tagits med en annan kamera!?
Vill ni läsa mer om kameran som heter Fujifilm X100T hittar ni den här. Finns även i en modell med silverdetaljer om man vill ha en riktig retro-look på den.
Fujifilm X100T Kompaktkamera
2 kommentarer
sandra

Ser ut som en smidig kamera då jag tycker att en systemkamera är sjukt jobbig att gå och bära på.

Hoppas sista veckan går fort och erat lilla knyte kommer snart. Och att du slipper gå över.

ha en bra dag

Svar: Ja, en systemkamera är lite tråkigt att släpa på ibland. Bra när man verkligen är ute för att få fina foton men om man bara vill fånga stunden är kompaktkameran så mycket bättre!
Tack så mycket! Det hoppas jag också på =)
Rebecca Centrén

JUNITJEJ

Vilken fin kamera!