Bright

27_1 27_2 27_3 // Sweater Gina Tricot // Pants Zara // Shoes Zara // Igår åkte jag och mamma till Köpenhamn för att hämta min bröllopsklänning. Så kul att få se och prova den helt färdig. Helt galet att jag ska använda den redan om några dagar. Fattar inte att det är dags. Ska bli så kul! Veckan kommer ägnas åt de sista förberedelserna men även en middag på torsdag med familj, marskalker och tärnor. Känns skönt och roligt att få fira giftermålet även i lugn och ro med bara våra allra närmsta. Det här kommer bli en underbar vecka!
1 kommentar

Pink

25_1 25_2 Hej alla fina läsare. Ville mest kika in och säga att jag inte glömt bort ert. Har haft galet mycket att göra inför bröllopet så har inte haft tid till bloggen. Men imorgon kommer ett outfitinlägg med lite nya vårkläder så kika gärna in då. Blommorna på bilden fick vi av våra fina toastare i helgen. Helt ljuvliga tycker jag!
Blogg Rosa blommor
1 kommentar

Schedule

1 Idag skrev jag ner schemat inför bröllopsdagen. För att göra det lite roligare och lätt för alla inblandade att ha koll på vad som ska hända är det bra att skriva det så alla kan se det. Jag använde vår spegel, som alltid står längs med väggen där nere där vi ska vara, att skriva på. Pennan som jag skrivit med har jag köpt på Granit och den går att tvätta bort med en fuktig trasa. Så när allt är över får jag tillbaka spegeln som den var. Och förresten, sorry för att det blir väldigt mycket om bröllopet nu och fram över. Kan liksom inte tänka på något annat. Men så fort det är över lovar jag att det blir massor med fix och bilder från hemmet igen.
Bröllop Granit Penna Schema Vit
1 kommentar