Ny frisyr

Klippte av mig håret förra veckan och kom på att jag inte visat det på bloggen ännu. Känns så bra och så skönt att slippa den långa hårförlängingen. Fortsatte även på att inte färga håret utan ha min naturliga hårfärg. Håret känns så mycket friskare när man inte bleker det. Vad tycker ni om resultatet, tyckte ni bättre om det långa? 
Nu ska jag åka till mina föräldrar för lite lördagsmys där. Önskar er alla en härlig kväll! 
Lång page Page
4 kommentarer

I köket

Det här är några av mina favoritsaker i köket just nu. Glas, vitt porslin och kork. En härlig kombination tycker jag! 
Ikea Kork Kök
0 kommentarer

Mom jeans

Ja nu börjar man ju såklart längta efter att få träffa den lilla krabaten i magen och se vem som gömmer sig där inne. Men jag längtar också efter att kunna ha vanliga kläder igen och speciellt ett par vanliga byxor eller jeans.
De här jeansen köptes nån månad innan jag blev gravid så de har tyvärr inte använts ännu utan bara fått ligga i lådan och vänta på att midjemåttet ska bli normalt igen (om det nu blir det, hoppas!) De är köpta på H&M och modellen heter Mom-jeans, vilket ju passar perfekt när de ska användas. Fast namnet syftar ju dock inte på att de är till för mammor utan det var en sådan modell våra mammor hade när de var unga, hög tajt midja och inte supertajta i benen. De är lite sådär härligt fulsnygga. 
H&M Mom jeans
2 kommentarer