Julen är här!

Kan inte komma ihåg sist vi hade så här mycket snö i Sölvesborg. Det är helt underbart. Jag hoppas verkligen det får ligga kvar till julafton. I söndags åkte vi pulka efter en fyrhjuling. Riktigt roligt! Väldigt passande också att Andreas bor på en bondgård med massa plats att köra och sladda på.

Fick även en hemkomstpresent av mamma och pappa som jag ska iväg på nu. Nämnligen ansiktbehandling och massage. Ska bli så skönt. Sen ska jag till Maja för att slinga och klippa mig. Blir en eftermiddag med lyx.

0 kommentarer

J*vla skit!

Fy fan för att resa när allt inte går som det ska. Sitter för tillfället på manchester airport och väntar på mitt flyg som är 2,5 timmar försenat. Inte kul. Inte kul alls! Eftersom det inte går några tåg hem så sent kommer jag bara till Malmö, runt tvåtiden. Vet inte om någon kommer att hämta mig annars får jag ta in på hotell. Min söta och snälla pojkvän har ju naturligtvis druckit och kan därför inte köra. Mmm, något förbannad bara. Jaja, det är väl viktigare att festa med jobbet än att flickvännnen som han inte träffat på en månad kommer hem. Tror det får bli ett avdrag på julklapparna på grund av detta, eller kanske kräva en extra åt mig själv. Nu ska jag fortsätta fördriva tiden genom att youtube:a lite på Crystal Light National Aerobics Championship som jag blivit lite beroende av. Se och njut!

http://www.youtube.com/watch?v=SeMJOPlK-0E
0 kommentarer

Städning istället för shopping

Jaha, det blev ingen shopping idag. Sov först bort halva dagen sen har resten dagen gått åt att städa och att packa. Det är verkligen inte kul nånstans att städa. Fast mitt i diskningen började det snöa vilket gjorde mig på bättre humör. Sen städade jag ihop med Paula vilket också gjorde det hela mycket lättare. Det borde vara förbjudet att få städa själv. Hädanefter ska jag muta nån stackare att hjälpa till när det är dags för städning. Lite städning/förfest/mingel en lördag em är väl ingen dålig idé!? Jag bjuder på spriten ni städar.
Börjar känna mig lite småkrasslig så sista kvällen i Manchester kommer avverkas hemma i vardagsrummet. Firar sista kvällen med en filmkväll istället för fest. Jag sparar festandet till jag kommer hem. Längtar efter en riktig förfest för att sen gå ut och dansa. Inte behöva gå ut redan klockan åtta och sen puba resten av kvällen. Man sitter f'n bara still och dricker sig fet på cider/öl. Det är nog inte maten alla britter blir feta av utan brist på dans. Mer dans åt det engelska folket!!
0 kommentarer