27/6

Först blev det en runda på stranden sen på kvällen var jag på examensfest hos Lisa Berger. Det var väldigt trevligt hos Lisa med lekar och gamla vänner man inte träffat på länge. Tyvärr avslutade vi kvällen på T-baren, vilket i vanliga fall hade varit skitkul, men inte i lördags. För tydligen hade ett nytt ställe i Åhus öppnat samma kväll så hela Kristianstad var helt dött. Vi va kanske 15pers på hela t-baren och då överdriver jag inte!Strand, tjur, bobbis och ccp i sandviken

0 kommentarer

Boråsgänget i Sölvesborg

I början på förra veckan var boråsgänget på besök och vi kunde inte haft mer tur med vädret. Det finns ju inte så mycket att göra här i Sölvesborg om vädret är kasst och speciellt inte om det är mitt i veckan. Men vi hade tre härliga dagar på stranden sen god mat och vin på kvällarna.

0 kommentarer

Midsommar

Okej, det har gått några dagar sen midsommar men här kommer några bilder iaf.
(Man har så mycket annat roligt att göra på sommaren än att sitta inne vid datorn och uppdatera sin blogg)

Vi var på 25-årsfest hos könne i hans sommarstuga i Hällevik. Det var god mat, roliga lekar men en ganska lugn dag för att vara midsommar. Andreas skadade nämligen revbenet 2 dagar innan så vi fick åka hem ganska tidigt. Jag i mitt nyslingade o nyklippta hår. Bra jobbat Maja!!
 
Lekar!!!

0 kommentarer