Lite naturligare och betydligt fräschare

// Jeans MQ // Blouse MQ // Shoes Vagabond //
En bild på den nya frisyren och fredagens jobboutfit. Ingen drastiskt makeover på håret men något naturligare färg med en mörkare botten och betydligt friskare toppar. Det togs en hel del på längden, skönt tycker jag som hatar när det är sletet.
Kläderna är givetvis från MQ och jag stormtrivs i båda plaggen. Jeansen är supersköna och lite roligare än ett par helt vanliga svarta jeans, som jag använder alldeles för ofta, med lite detaljer på knäna och en lätt slitning. Syns kanske inte så bra på bilden dock. Blusen är ett sånt plagg som är perfekt att ha i sin garderob, funkar bra till vardags men även till fest när man inte känner för sin mest uppdressade klänning.
Loafers MQ Mönstrad blus Svarta jeans Vagabond
1 kommentar

Spontanshopping på Ica Maxi

Idag var jag hos frisören och fräschade upp en rejält sliten kalufs. Så skönt! Därefter blev jag lite smått shoppingsugen som man kan bli ibland, eller ja ganska ofta. Men vad gör man då när man bor i en småstad en bra bit ifrån någon inredningsbutik man gillar. Jo, då kör man till Ica Maxi och shoppar loss. Hittade denna pläden som jag tyckte var helt ok och ett grått enkelt kuddfodral som ni får se en annan dag.
Nu slänger jag mig i soffan och försöker vila bort en jävulsk förkylning som jag dragit på hela veckan.
Ica Pläd
2 kommentarer

Äntligen hittat min efterlängtade regissörsstol

Har letat efter en regissörsstol till min sminkhörna i klädrummet ett tag så blev väldigt glad när jag hittade denna på Åhlens. Eller ja, min fina man som hittade den och tyckte vi skulle köpa den faktiskt. Så glad för att ha en man som delar mitt intresse för inredning och med samma smak. Vi brukar sitta och planera vad vi ska göra för små projekt i huset och vad vi vill köpa för saker. Älskar dom stunderna!
Regissörsstol Åhlens
5 kommentarer