En tjuvkik på vårt nya sidetable

Projekt sidetable håller äntligen på att avslutas. Vi har länge varit på jakt efter ett fint sidetable att ha bakom en av sofforna på övervåningen men inte riktigt hittat något som passar. När jag var hemma hos Frida såg jag denna lösningen som de hade gjort. Så snyggt, enkelt och billigt så jag snodde den rakt av. Det är alltså bockar från Ikea och sen bara en furuskiva, eller vad man nu vill ha för träslag eller skiva, liggandes ovanpå. Bockarna har varit inhandlade i några månader och väntat på sin skiva. Skivan köptes i förra veckan så nu ska den bara sågas till rätt längd sen är det klart. Jippi! Förhoppningsvis gör mannen min detta redan ikväll så får ni kanske se slutresultat redan denna veckan. 
Benbock Furu Ikea Sidetable
0 kommentarer

Dagens jobboutfit

// T-shirt MQ // Byxor MQ // Skor Zara //
Nästan precis hemkommen efter lite jobb och så här gick jag klädd idag. Älskar mina nya byxor från MQ! Känns som det helt klart kommer bli mina favoriter i höst och då speciellt till fest.
Ikväll blir det lugnt för mig och mannen. En skön kväll hemma i soffan med något gott att dricka, golf på tv och kanske en runda kortspel.
MQ Utsvängda byxor Vida byxor
18 kommentarer

Opublicerat material från Ikea-reportaget


// Foto Lina Ikse // Styling Pernilla Warnhammar
Här är lite bilder från reportaget med Ikea som inte publicerats. Tänkte det kunde vara roligt att bjuda er läsare på lite bonusmaterial. För er som inte sett tidningen ännu eller om ni vill se ännu fler bilder kan ni kika in här. Där ligger nu en online-version av reportaget med hela intervjun och lite andra bilder än i den tryckta tidningen.
Ikea Family Live Neon skylt Seletti
6 kommentarer