Vår lille teddybjörn

// Overall Lindex // Mössa Lindex //
 
I torsdags åkte jag och den här lilla teddyn till BVC igen. Han fortsätter växa som han ska och väger nu 4,5 kg. Vi har börjat använda strl 56 i kläder nu men jag tycker det skiljer ganska mycket storleksmässigt från plagg till plagg. Vissa 56-plagg är alldeles för stora. Då jag inte köpt några kläder alls i den storleken utan bara använder sånt vi fått nu måste jag göra lite köp själv. Får se om vi åker iväg på en shoppingtur idag eller om det blir en beställning på nätet. 
Igår tog killen nappen för första gången också. Vi har inte behövt den tidigare då han varit så nöjd hela tiden, men nu har han varit lite skrikig två kvällar i rad så då åkte nappen fram och det gick bra direkt. 
Lindex Overall
5 kommentarer

Militärgrönt igen

Igår åkte det på en skjorta igen för då var det dags för dubbelt kalasandet. Först var jag och Aaron på babyshower för min fina kusin som väntar en liten i slutet av November. Sen bar det direkt därifrån av till svärmor för att fira hennes födelsedag. Det blev en ganska lång dag iväg från huset men det verkade som mamma tyckte det var jobbigare än Aaron som var nöjd mestadels av tiden. Däremot har han varit lite grining idag så det kanske tog ut sin rätt lite senare istället. Som tur var har vi haft hela dagen fri så vi har inte gjort annat än att legat i soffan och återhämtat oss.
Imorgon blir också en lugn dag men på onsdag är dags för utflykt igen. Då är det dags för pumpadagen på Brinkagården som anordnas av mina svägerskor. Om ni bor i närområdet och är fria på onsdag är ni mer än välkomna, klicka här om ni vill läsa mer om det.  
Militärgrön blus
10 kommentarer

Klassisk vit skjorta

// Skjorta MQ // Skor & Other Stories //
 
Igår var det dags för ett besök på BVC med lille killen. Vilket faktiskt blev första riktiga trippen utanför huset, förutom besöket hos morföräldrarna förra helgen. Andreas slutade tidigare från jobbet så han kunde följa med och så att jag slapp ta bilen själv med Aaron första gången. Allt gick så klart bra och Aaron hade gått upp ytterligare 300 g från förra veckan.
Efter besöket somnade han gott så vi hann även med en sväng på stan och en mysig fika tillsammans hela familjen. 
 
Nu när jag ammar tycker jag det är kanon att klä sig i skjortor och blusar. Enkelt att bara knäppa upp när det är dags för mat. Känner dock att jag hade velat ha några nya blusar. Har två favortiter från Zara men de har tyvärr gått sönder i sömmarna båda två och känner jag mig själv är det inget jag kommer sätta mig med vid symaskinen och fixa. Är tyvärr på krångliga ställen och känsligt tyg. Får väl se om jag vågar ge mig ut på en shoppingtur snart. Är ju inte så glad vid att shoppa via nätet men kanske får lära mig det nu när det blir mycket tid hemma. 
& Other Stories MQ Svarta lågskor Vit skjorta
4 kommentarer