Happy New Year!

För er som ännu inte hunnit köpa bubbel till ikväll kan jag tipsa om denna limiterade flaska från Freixenet med en guldfluga. Lite festligt tycker jag! Egentligen ville jag bara kika in och önska er alla ett gott nytt år! Hoppas ni får en toppenkväll med härligt sällskap, god mat och mycket skratt. Njut av de sista timmarna av 2013 så hörs vi igen nästa år!
0 kommentarer

Table settings

Så här såg alltså vår dukning ut på julafton. Relativt enkel med guldiga bestick från Lagerhaus och lite granris runt servetterna och på bordet. Istället för vanliga snapsglas hade vi köpt små glasflaskor från Lagerhaus som vi drack ifrån. Vi ska även fira nyår hemma hos oss så nu sitter jag och funderar hur vi ska ha den dukningen. Då vi blir ganska många kommer vi behöva två bord så det kommer nog bli två olika dukningar. Funderar på att köra ett guldigt och ett silvrigt bord. Vad tror ni om det?
0 kommentarer

Outfit from Christmas Eve

// Dress H&M // Boots & Other Stories // Jacket River Island // På julafton hade jag en klänning från H&M som bara är så fin. Den gör sig inte riktigt rättvisa på bilderna. Tror den kommer användas flitigt i sommar när vädret tillåter lite lättare kläder. Idag har jag haft en lugn dag och det har varit så skönt. Trots att man är ledig kring jul och bara hittar på roliga saker tar det på krafterna. Nu ska jag göra lite nytta iaf, nämligen göra färdigt våra inbjudningar till vårt bröllop. Satt en stund igår men har lite kvar och tanken är att de ska tryckas imorgon så det är bara till att jobba på. Än så länge ser de bra ut och jag längtar efter att få dela ut dom till alla fina människor som vi ska bjuda.
0 kommentarer