Dansens dag

Idag hade vi uppvisning med dansen på stora torget i Borås. Första gången på 5 år som jag dansat inför publik. Det var lite nervöst men jag var betydligt lugnare än jag trodde jag skulle vara. Kan bero på att jag inte kände en enda människa i publiken. Jag gjorde inga stora misstag, vilket var tur eftersom vi bara var tre stycken och det hade synts tydligt. Så jag får väl känna mig nöjd. Längtar efter att få dansa mer!

Imorgon åker jag till Sölveborg för att fira valborg. Ska hem till Helen och Markus som ska ha en något försenad inflyttningsfest. Verkar bli blandat folk så ser fram emot att träffa både nära vänner och nya bekantskaper. Ska bli najs.

Nu ska jag titta färdigt på biggest loser som för övrigt är ett rikigt toppenprogram!

0 kommentarer

Vi drar till Malmö

Ny vecka igen. Helgen blev lugn för min del. Lite vårstädning med husföreningen sen mängder med film. Har nämligen upptäckt att jag har alla canal+ och tv1000-kanaler. Film på tv utan reklam, fantastiskt!

Imorgon bär det av mot Malmö för att göra ett litet studiebesök på Weekday. Vi skriver vårt examensarbete för dom så imorn ska vi dit för att se hur de jobbar i deras tryckeri i butiken. Ska bli kul.
0 kommentarer

Torsdag
Förfest hemma hos mig med singstar därefter utgång på XoY.
1 kommentar