Tjejkväll på Schack Matt

Bilder lånade från Kajsa Torsdagens tjejkväll på Schack Matt var mycket lyckad med bra erbjudanden, bubbel och fantastiskt goda bakelser. Vill ni se fler bilder och även en film från kvällen så kika in på Kajsa's blogg. Just nu ligger jag i en hotellsäng i Göteborg och smälter en grym hotellfrukost. Vi körde upp igår morse och hann med en hel del igår. Först shopping av julpynt sen drinkar på Avalon och avslutningsvis en middag på Clarion Hotel Post. Idag blir det lunch hos vänner och därefter jul på Liseberg. Nu börjar man allt få lite julkänsla.  
0 kommentarer

At home right now

Idag har jag fotat lite här hemma till en superrolig sak. Berättar mer snart. Nu ska jag slänga i mig lite mat och sen dra in till stan för en tjejkväll på Schack Matt. Hoppas vi ses där!
2 kommentarer

New shoes

Här är skorna som jag köpte på & Other Stories. Grymt nöjd med båda paren och lite extra kul med stövlarna med tanke på att jag inte använt höga stövlar på flera år. Idag står städning på schemat. Ska försöka hinna med en storstädning och sen ta en massa bilder på alla ytor i huset innan julpyntet kommer upp.
1 kommentar