Ny termin, ny årsplan

Nya terminskalendern från Granit har kommit upp på kontoret. Där skriver vi sånt som båda behöver ha koll på här hemma.  
För övrigt har jag märkt att jag gillar att ha så få grejer på skrivbordet som möjligt. Bara de viktigaste sakerna behöver stå framme. Resten får ta plats i den stora hyllsektionen vi har längs med ena väggen. 
 
Vill ni har lite mer kontorsinspiration tycker jag ni ska kika in hos Anna Kubel som piffade upp sitt kontor nyligen. Så fint! 
Granit Kontor Terminskalender Årsplan
4 kommentarer

Torsdagsdejt

Igår blev det en mitt-i-veckan-dejt med mannen och ett annat par. Först åt vi indisk mat i Kristianstad. Älskar verkligen indiskt och maten igår var super. Därefter blev det bio på Scala i Sölvesborg. 
Att gå på bio är något vi gör ofta och är nog en av de sakerna vi inser inte kommer kunna hända lika ofta nu när familjen ska utökas. Vi brukar dock skämta lite om att de första barnpassningar från våra familjer får bli på den och den filmen. Första målet är att kunna se Star Wars så klart men det kan nog bli aningens svårt för min del om jag fortfarande ammar. Kan kanske iofs vara värt att öva på flaska för detta ändamål. Eller kan man smuggla in en 2-månaders bebis på biografen?
11 kommentarer

Fiolfikus

Är fortfarande väldigt förtjust i fiolfikusar så kunde inte låta bli att köpa denna i den lokala blomaffären där de såldes för endast 50 kronor.
Hade gärna haft en riktigt stor på stam också här hemma, men har inte sett någon i butik nån gång. Vet ni några tips var man kan hitta det? 
Fiolfikus
3 kommentarer