Drar söderut

Efter att ha proppat i mig ett antal voltaren mår jag nu bättre och styr kosan mot Sölvesborg.
0 kommentarer

SJUK

Ligger i sängen och undrar vem som har kört över mig med bilen. Huvudet känns som det ska sprängas och resten av kroppen värker. Kände mig kass redan imorse men har kämpat under dagen för att få färdigt arbetet så vi kunde skicka in det. Nu är det inne och kroppen lägger av. F'n rent ut sagt. Skulle egentligen packat ihop väskan inför helgen och kört hem ikväll, men det blir inget med det. Ber till gudarna att jag mår bättre imorn så jag orkar köra. Annars får jag väl göra en kimmen och köra direkt till bröllopet och vigslen på lördag för att trilla in 20 minuter sent.
0 kommentarer

Grattis på födelsedagen sötis


Idag fyller min älskling år och jag är 30 mil ifrån honom. Tråkigt! Stackars sötis har inte fått en endaste present. Tur att vi har världens bästa sambos som gjorde frukost på sängen till honom. Önskar att jag var hemma så jag hade kunnat ge honom en present och massvis med pussar.  

Min dag har bestått av rapportskrivning, rapportskrvning och ytterligare lite till rapportskrivning. Jag och Jessica gav upp för en halvtimme och hoppas på att vi får rapporten färdig imorgon. För kl. 16.00 måste den nämnligen vara inlämnad så det finns inget val. Nu blir det till att försöka sova så jag kommer upp tidigt imorgon.
0 kommentarer