Hjärnan går på högvarv

Eftersom vi ännu inte valt vilka kurser vi ska läsa här i Manchester i höst fungerar den här veckan lite som en prova-på-vecka. Den enda infon vi fick innan vi åkte var bara en massa namn på olika kurser men ingen specifik information om vad kurserna innebär. Därför måste vi gå på alla kurser vi tycker verkar intressanta för att kolla läget. Hittills har jag varit på dessa:

Intro to Retailing

Consumer Behaviour

Advanced Fabric Production

Design Process Management

Textile Finishing

Advanced Yarn & Non-woven Production

Fashion Communication

Kommer antagligen att gå på minst lika många till imorgon och på fredag. Utav dessa ska jag sen lyckas välja ut 6 kurser som verkar intressanta, givande, närliggande till vårt program och som inte krockar schemamässigt.
Inte helt lätt med andra ord.

1 kommentar

Fyndat på Primark

Har inte hunnit shoppat nåt ännu, knappt hunnit gå in i någon affär ens. Men vi var på Primark förra veckan för att köpa lite sängkläder och underkläder. Då hittade jag de här små godsakerna. Tillsammans kostade de ca 140 kr. 


 
2 kommentarer

Ny musik

Vi hade ju fest här i lördags så jag tyckte vi behövde lite ny och go musik. Fick ett presentkort på amazon.co.uk av andreas familj innan jag åkte så det var bara att gå online och införskaffa musiken. Hade inte en aningen om vad jag skulle köpa men är mycket nöjd med mina inköp.

3 album:
Gossip - Music For Men
Black Eyed Peas - The E.N.D. (The Energy Never Dies)
David Guetta - One Love

2 singlar:
Shakira - She Wolf
The Sugababes - Get Sexy
0 kommentarer