Manchester City - Hull City1 kommentar

Helgen redan över?

Nu har Andreas åkt tillbaka till Sverige igen och jag ligger ensam på mitt rum som vanligt. Tiden går verkligen snabbt när man har roligt. 4 fullspäckade dagar har bara rusat förbi och nu är det dags att återvända till verkligheten igen, plugg plugg plugg! Fast idag blir det en heldag med film, så att jag blir helt utvilad inför veckans hårda slit som skall göras.
Det har varit 4 underbara dagar iaf som började med middag ute och sen konsert. Vi kollade på Thriller-Live, vilket var en show med grymt duktiga musiker, sångare och dansare. Tycker man om Michael Jackson kunde man inte vara annat än i extas efter showen. Det var riktigt bra tryck och publiken stod för det mesta upp och sjöng med eller dansade. Förutom konserten har vi varit på bio (2012 och New Moon, igen), jag har skrivit en tenta, vi har firat tentan med after-work och utgång på kvällen, vi har kollat på manchester city och sen tryckte vi även in lite shopping.

Längtar redan efter nästa besök som sker på fredag. Då kommer nämligen mamma, pappa, Robert och Sophie hit. Det blir nog inte en lika häktiskt helg men lite grejer ska vi nog allt hitta på. 

Nu ska jag beställa hem lite mat och sen återgå till mitt filmmaraton.  
0 kommentarer

Plugg idag, roligheter resten av veckan

I morgon kommer Andreas hit för andra gången. Det ska bli skönt att koppla bort plugget lite och hinna med lite roligt här i Manchester. Känns som jag bara sitter instängd på mitt rum alla dagar. Har iofs pluggat extra mycket för att kunna vara ledig nu när Andreas kommer.
Imorgon ska vi på konsert och på lördag blir det fotboll, utöver det hoppas jag vi hinner med nån bio och middag ute.

Nu ska jag fortsätta med plugget, har nämligen en tenta på fredag som jag måste plugga färdigt till idag.

0 kommentarer