Cozy

//Knit MQ // Pants MQ // Shoes Zara // Cap MQ// Den här stickade tröjan från MQ är bara så mysig. Kommer helt klart bli det mest använda plagget i vinter. Allt jag har på mig idag är faktiskt riktiga storfavoriter i min garderob.  Kängorna från Zara börjar bli riktigt ingångna och åker på nästintill varje dag.
0 kommentarer

Pinewood

Lite detaljbilder från vårt kontor. Nästan all vår inredning och förvaring i kontoret kommer från Ikea och utöver det har vi en del saker från Granit. Två affärer som är duktiga på att göra bra förvaringsprodukter. Idag har jag suttit och jobbat med min första artikel för Modette, som ni kan läsa här.
0 kommentarer

Favorite?

En liten tillbakablick på vad jag har haft på mig den senaste tiden. Inser nu att jag knappt fotat några outfits sen jag kom hem från resan. Och att jag blir väldigt sugen på varmare väder när jag kollar på bilder från modeveckorna. Men jag får njuta av det fina höstvädret vi har istället och passa på att ta lite foton på höst/vinter kläder. Av outfitsen ovan är min egna favorit nr 1. Vilken gillar ni bäst?
3 kommentarer