Hud i mängder

Idag har jag varit på ett jätteroligt studiebesök, nämnligen på Elmo som tillverkar läder. Det var intressant att se hela processen från råhud till färdigt läder. Men doften i rummet där de hanterade råhuden var dock inte så trevligt. Det var verkligen klökvarning. Sen var det kanske inte så trevligt att se hur de skrapade på det som sedan används till att göra gelatin och i sin tur gelegodis. Tur att gelehallon inte är en stor favorit. Ändå sjukt att i ena rummet är man ganska äcklad och i nästa helt förbryllad av massa fina läderhudar. 

Ikväll blir det trikåpub på skolan. Det är lärarna på trikålabbet som fixar pub. Har inte varit på någon innan men de ska tydligen vara mycket trevliga. Så nu ska jag försöka hitta nått att ha på mig och sen slänga mig in i duschen.

Imorgon bär det av till Sölvesborg!!  
0 kommentarer

JAAAA!

Vilken insats av grabbarna!! OS-guld i stafett, historiskt!!
0 kommentarer

En helt ny värld

Idag har jag varit och fått mina linser! Har aldrig haft linser innan så det är verkligen en helt ny upplevelse. Det känns lite konstigt att gå utan glasögon och ändå se bra. Det sitter ju i huvudet att jag knappt ser nått på långt håll när glasögonen inte är på men så är inte fallet längre. Helt plötsligt känner man sig som ett barn igen när det var roligt att läsa på varenda skylt man såg.  

0 kommentarer