Långa längder

Älskar den här skjortklänningssaken från H&M. Så skön och fin med de långa längderna. I sommar tänker jag använda den som ett strandplagg över bikinin. Så nu fattas det bara att poolen här hemma ska bli klar och att den där saknade värmen ska komma. 
H&M Trend
2 kommentarer

Plantering

Igår köpte jag lite grönt som jag precis hann plantera innan värsta regnet kom. De vita amplarna ska hänga i pergolan har jag tänkt, för att få en lite mer ombonad känsla. Den grå krukan har jag fyllt med mynta som kommer användas flitigt i sommar till diverse drinkar. I den svarta krukan står en klätterhortensia som blev över från planteringen runt pergolan som väntar på att lite andra projekt ska bli klara i trädgården innan den får sin rätta plats. Till dess får den stå i krukan och ge lite mer liv inne i pergolan.
Klätterhortensia Lavendel Murgröna Mynta
0 kommentarer

Pergolan

Fick några önskemål om lite bättre bilder på pergolan så här kommer det. Som jag skrivit tidigare är det tänkt att växterna ska klä in hela pergolan så den blir riktigt grön och lummig. Men då det kommer dröja ett tag var vi faktiskt iväg igår och beställde lite tyg som vi ska fästa i taket denna sommaren för att ändå få lite skugga där inne. Sen ska det in en hängmatta och ett litet sittmöblemang. Lovar att visa nya bilder så fort jag piffat till.
Bokharabinda Gabionmur Klätterhortensia Pergola
5 kommentarer