Dipp

29_1 29_2 29_3 Åååh jag är så glad just nu. Fick precis ett meddelande att min kamera är tillbaka från rengöringen. Nu började det kännas tungt utan den och detta är de sista bilderna jag hade som jag tog innan jag lämnade in den. Några av de senaste outfitbilderna är tagna med andra kameror och jag har verkligen saknat min egen. Tycker det är sjukt jobbigt när det inte blir den kvalitén på bilderna som jag vill ha. Men efter fotouppehåll på över två veckor är jag så sjukt taggad på att fota. Tänkte därför passa på att fråga er om det är något särskilt ni vill se på bloggen? Jag ser ju att ni är en hel del som kikar in men väldigt få lämnar kommentarer så det är svårt för mig att veta vad ni gillar. Skulle betyda mycket för mig om ni lämnar en liten hälsning med vad ni gillar och vad ni vill se mer av. Jag gör ju trots allt detta för er! Ljusstaken i trä och vitt kommer från Hemtex. Den fick jag av en vän efter att jag hjälpt henne att fota lite. Fick en likadan med svart också och jag tycker de är superfina!
Hemtex Inredning Interior Ljusstake Ljusstake Dipp Marmor Trä Vit vitt
8 kommentarer

Jeans

28_1 28_2 28_3 // Jeans MQ // T-shirt & Other Stories // Jacket Topshop // Shoes Nike // Det har varit så härligt väder de senaste dagarna. Känns nästan som sommar. Idag hade jag lite saker att göra vid datorn men har inte ro till att sitta inomhus när det är så fint ute. Så istället åkte jag en sväng till golfbanan och nu ska jag lägga mig ute i solen och läsa en tidning. Jag passar på att njuta för fullt och med gott samvete när jag vet att jag ska jobba hela sommaren och inte kommer få njuta så mycket då. Till helgen har vi uppvisning med dansen så hela denna veckan är det gen- och scenrep som gäller på kvällarna. Är ni sugna på att kolla på showen så säljs det biljetter på medborgarkontoret i Sölvesborg.
0 kommentarer

On the sofa

26_1 Det blev ett sent inlägg idag för att vara lördag. Just nu ligger jag i soffan och slötittar på serier. Är supertrött efter en något för tidigt väckning idag. Min blivande man har nämligen sin svensexa idag så imorse vaknade jag av att 20 karlar stormade in i huset. Resten av dagen har varit relativt lugn med en runda på stan och lite träning, men jag återhämtade mig nog aldrig från väckningen för nu ligger jag helt slut i soffan och orkar inte göra något mer vettigt idag. Hoppas att ni alla haft en härlig lördag och tack för att ni kikar in! Puss!
Blog Blogg Grey Grå Ikea Inredning Interior Mässing Neon Neon Lights Seletti Stumpastake
0 kommentarer