BNI-mässa

Nu är jag helt slut efter en dag på BNI-mässan i Karlshamn. Det märks att man inte jobbat på ett tag, inte van vid så långa dagar. Mamma ställde ut med jobbet (Svenskt Näringsliv) och hon behövde extra hjälp så då fick jag rycka in. Stefan Fölster, chefsekonom på Svenskt Näringsliv, föreläste och sedan fick vi underhållning av nöjeskompaniet.
Blir lite jobb för mamma även imorgon. Är kul att få slippa plugget och jobba lite för en gångs skull. Märker verkligen att jag saknar att vara ute i arbetslivet, förhoppningsvis dröjer det inte allt för många år innan man är tillbaka. 

Ikväll ska jag försöka komma på lite lekar till imorgon. Blir fest hos Helen och hon har bett mig att hjälpa till lite. Nån som har något förslag på en rolig lek??    

1 kommentar

Anna & Jonas 30-årfest!

Vi anledde till festen vid halv sex och lekarna drog igång direkt. Det var femkamp och jag kom i samma lag som kimmen och madde. Ett riktigt toppenlag! Under tiden fixade Erik "mästergrillaren" Bodin maten, som blev kanongod. Älskar verkligen grillat =)
Kvällen fortsatten sedan med Anna och Jonas egengjorda På spåret. Geografi är ju inte riktigt min grej så jag satt mest och snackade skit, vilket är lite av min talang. Trots min svaga insats kom vi tvåa totalt av lekarna.
När lekarna var avklarade kom bobbis med sin musikanläggning och festen drog igång på riktigt, tyvärr var det vissa (inga namn nämda) som redan var något överförfriskade =)
Kl: 03.00 bar det av hemåt efter en riktigt lyckad kväll.

Jag i min nya byxdress
 Boyband of the year


Andreas är också medlem i en duo med Frida

1 kommentar

Sponsrad

Åkte direkt från Borås till Kristanstad i lördags för att köpa presenter till Anna och Jonas som hade 30-årsfest på kvällen. Passade samtidigt på att kolla på lite skor och hittade ett par fina sandaler till sommaren. Eftersom jag varit snäll och överraskat Andreas nån timme innan lyckades jag få honom till att sponsra inköpet. När vi ändå var i butiken tyckte han att jag skulle ha ett par nya converse, jag sa inte emot =)
0 kommentarer