Lilies

Idag hade jag tänkt ta lite bilder från kontoret och visa er men tyvärr dök det upp en annan sak jag var tvungen att göra. Så ni får nöja er med två bilder på fina liljor som jag fick av Andreas för ett bra tag sen. Men blommor på en fredag är ju inte helt fel för jag vet att det är många som unnar sig en bukett färska blommor till helgen. Och det med all rätt, är ju så härligt!
0 kommentarer

A little grey

Photo: Kajsa Svensson // Coat H&M // Pants Iconic // Blouse Zara // Cap Gina Tricot // Shoes Nike // Idag har jag haft en lugn dag. Har känt mig lite småseg med huvudvärk och halsont, hoppas det inte bryter ut i någon förkylning. Gjort några ärenden på stan i alla fall och passade då på att fota lite med Kajsa. Den lyckosten åker till värmen imorgon och jag är så avis. Vår vecka i Dubai gjorde mig bara mer sugen på att åka på semester. Tyvärr räcker ju inte pengarna till allt kul man vill hitta på och vi har ju faktiskt ett bröllop på gång i maj.
Blogg Fashion Grey H&M Zara
3 kommentarer

Gold

Några guldfavoriter just nu. Idag har jag fortsatt med att redigera bilder från Dubai. Längtar till vi får se det färdiga resultatet.
0 kommentarer