BLOGGEN HAR FLYTTAT - centren.homespo.se

Hej alla fina läsare. Det har nu blivit dags att flytta bloggen.
Du hittar den nya här -> centren.homespo.se
 
I och med att vi lanserar vårt nya livstilsmagasin Homespo.se kommer även min blogg ligga där. Hoppas ni följer med mig dit. Där kommer ni hitta ännu mer inspiration inom inredning, mode, trädgård m.m. 
1 kommentar

Frostigt

 
Igår var det helt magiskt ute. En natt med dimma och minusgrader gav oss sagolikt fina träd. Inte ofta som träden, eller marken heller för den delen, är vita här nere i Blekinge. Blev en härlig promenad tillsammans med svägerskan och Aarons kusin Edward, som båda sovit över här då våra respektive var iväg på jobbresor. 
7 kommentarer

Ytterkläder på

Ska helt ärligt säga att jag inte riktigt vet hur det gick till att ta det här superglada bilderna. Och nu är det inte så att Aaron inte är en glad kille, tvärtom faktiskt. Han är nöjd och glad nästan hela tiden. Förutom när det kommer till att ta på sig kläder, speciellt mössa och vantar. Kan nog vara det Aaron avskyr mest av allt i hans lilla liv. Lika svettigt varje gång man ska iväg nånstan. Men någon minut av missnöje och gråt kan man allt stå ut med. Speciellt när det slår över till det här smajlet i nästa stund. 
8 kommentarer