Julhelgen

 
Några snapshots från julhelgen. Det tråkiga när man är kameraansvarig är att man aldrig hamnar på bild själv. Har också lite ångest över att vi inte tog en enda bild på hela vår lila familj på julafton. Men men, det viktigaste är det verkliga livet och inte bilden. Och livet har varit så himla bra de senaste dagarna. 
Mannen hemma, umgänge med familj och vänner, massa soffmys och lille Aaron på strålande humör hela tiden. Kan faktiskt inte bli bättre. 
Jul
4 kommentarer

God Jul

 
Lite blandade bilder från hemmet som fick sig en släng med juldekorationer igår. Mest massa härligt grönt i form av buxbom, eucalyptus, tall, amaryllis och gran.
 
Jag önskar er alla en härlig jul! Ta hand om varandra och njut av att få umgås med nära och kära, för det ska i alla fall jag göra.  
Jul Juldekoration Julgran Julpynt
5 kommentarer

Doftljus & Other Stories

Alltså jag bara älskar & Other Stories! Det är helt klart min favoritbutik bland kedjorna. Inte bara deras produkter är fina utan allt från butiksinredningen till paketeringen. Dessvärre ligger ju närmsta butiken för mig i Köpenhamn, men som tur är kan man ju handla på nätet. La en beställning förra veckan på bland annat de här doftljusen och när brevpåsen är så fin att man inte vill slänga den vet man att det är bra! 
Men är det något som är lite klurigt att handla via nätet så är det ju faktiskt doftljus. Så jag får nästan återkomma med hur de faktiskt luktar också. Kan ju inte bara vara fina att titta på, eller!?
 
Sen fanns det även med en hel del annat smått och gott i paketet som kom hem. En magisk pälskappa, de perfekta bootsen och två handväskor. God jul till mig själv säger jag och grymt bra jobbat för att ha skapat och fött världens bästa unge ;)
& Other Stories Doftljus
1 kommentar