Week planner

När jag var hemma hos Johanna och fotade såg jag denna veckoplanerare från House Doctor och fastnade direkt. Så igår när jag och Andreas var en runda i Kristianstad och sprang över den kunde jag inte låta bli att slå till. Min tanke är att den först och främst ska funka som planering inför varje vecka med mina frilansjobb och bloggen. Ska försöka planera inlägg lite bättre så det slipper gapa tomt här lika mycket som det gjort på sistone. Så vi får väl se om ni kommer märka någon skillnad nu när denna fina kalender har kommit in i mitt liv.
0 kommentarer

Halv tofs

Med mannen liggandes hemma med feber och inte allt för mycket planerat idag får håret vara otvättat och snabbt uppsatt i en halvtofs. En frisyr som jag verkligen gillar och som funkar perfekt när håret börjar bli lite så där småtråkigt och fett i benan längst fram.
På tal om hår ska jag till frisören på tisdag och klippa mig. Har inte klippt mig sen September och det är rejält slitet. Vilket innebär att jag behöver klippa en bra bit. Nu är frågan om jag bara ska klippa det nödvändigaste eller lite till så det blir en lång page. Vad tycker ni?
Halv tofs Hår Zara
2 kommentarer

Pool

Bildkälla: Natasha Oakley
Sitter hemma och redigerar bilder samtidigt som jag längtar och drömmer om vår pool som ska bli klar i vår/sommar. Även resten av trädgården runt om kommer det hända mycket grejer med då den just nu mest består av stora grushögar.
Är det några av er som har pool hemma? Vad har ni för färg isf? Vi ska kakla vår och jag vet inte om man ska ha blått, grönt, vitt eller en mix. Så svårt!
Om ni vill få lite trädgårdsinspiration kan ni följa min Garden-mapp på Pinterest. Den är full av härliga bilder och ideér som jag kommer använda mig av till vår trädgård.
Pool
4 kommentarer