Grey jeans

31_1 Här kommer en liten sneak på dagens, visar fler bilder imorgon. Just nu har jag fullt upp med att förbereda inför fotograferingen som jag nämnde i förra veckan. Det är nämligen så att det kommer hit ett team som ska fota vårt hem till tidningen Ikea Family Live som ges ut i hela världen i ett x antal miljoner. Det känns så grymt kul och har nog inte fattat att det kommer ses av så många människor världen över. Det som känns lite jobbigt är att vi inte är helt färdiga med all inredning i huset och att det saknas lite möbler på vissa ställen, men jag tror det kommer bli grymt bra ändå.  Men som sagt, har lite att göra ikväll så jag får skriva mer imorgon om det hela och hur det har gått.
0 kommentarer

Sleeping

30_1 30_2 30_3 Största delen av dagen har spenderats i detta rummet. Låg och drog mig extremt länge idag, gick inte upp förr än vid halv tre för att äta frukost. Kan kanske bero på att jag gick och la mig vid sex-sju i morse. Egentligen hade vi fullt upp med saker att fixa idag men det får bli ett kvällsryck istället. Men först laddar vi upp inför alla tråkiga måsten (städa alla skåp i köket, pust) med att kolla på en film. Man kan ju trots allt inte jobba ihjäl sig på en söndag. Här hemma är det en helig dag med mycket mys i soffan och helst två eller tre filmer.
0 kommentarer

The hallway

29_2 29_1 29_3 Vår hall är inte värst stor men med många skåp till förvaring funkar den utmärkt. Nu har vi även fått dit en helkroppsspegel vilket inte bara gör att rummet känns större utan vi slipper även att springa in på toaletten och spegla oss innan vi går ut.  Spegeln är från Ikea, nyckelförvaringen från Granit, sittbänk och hängare har vi gjort själva. Galgarna är blandat från Ikea och loppisfynd. Nu måste jag verkligen kila för idag ska jag hjälpa en kompis med smink och foto inför hennes 25-årsfest. Ska bli skoj! Ikväll blir det middag med Andreas fotbollslag med respektive vilket också ska bli väldigt kul. Känns som en bra lördag.
0 kommentarer