Dipp

29_1 29_2 29_3 Åååh jag är så glad just nu. Fick precis ett meddelande att min kamera är tillbaka från rengöringen. Nu började det kännas tungt utan den och detta är de sista bilderna jag hade som jag tog innan jag lämnade in den. Några av de senaste outfitbilderna är tagna med andra kameror och jag har verkligen saknat min egen. Tycker det är sjukt jobbigt när det inte blir den kvalitén på bilderna som jag vill ha. Men efter fotouppehåll på över två veckor är jag så sjukt taggad på att fota. Tänkte därför passa på att fråga er om det är något särskilt ni vill se på bloggen? Jag ser ju att ni är en hel del som kikar in men väldigt få lämnar kommentarer så det är svårt för mig att veta vad ni gillar. Skulle betyda mycket för mig om ni lämnar en liten hälsning med vad ni gillar och vad ni vill se mer av. Jag gör ju trots allt detta för er! Ljusstaken i trä och vitt kommer från Hemtex. Den fick jag av en vän efter att jag hjälpt henne att fota lite. Fick en likadan med svart också och jag tycker de är superfina!
Hemtex Inredning Interior Ljusstake Ljusstake Dipp Marmor Trä Vit vitt
8 kommentarer
Elinor

Hej!
Jag älskar dina inredningsinlägg men framförallt är det kul med DIY.
Ett plus är att du alltid skriver vart allt kommer ifrån :-) Kram

fia

Hejsan!
Tycker om dina inlägg om inredning då ditt hus verkar vara helt magiskt! :)

Sandra

Älskar dina inredningsbilder, kanske också mer inspirationsinlägg (var du får inspo ifrån etc). Och fler porträttbilder, du är ju så vacker!

Alexandra

Gillar också dina inredningsbilder. Kanske lite mer bilder på ert fina kök. Ert hem är så himla fint!/Alexandra.

Annie

Hej Becca! Lite mer bröllopsupdate hade vart kul, såvida du inte tycker det är för privat förstås :) ha det bra och lycka till i helgen!

Svar: Hej Annie!
Det är inte för privat men det mesta är ju lite hemligt än så länge =) Men det kommer nog börja bli lite bröllopstjat snart och efteråt ska jag dela med mig av allt =)
Kram
Rebecca Centrén

Carro Svedberg

Jag älskar den som den är :) Sen ska jag inte förneka att jag längtar tills det ploppar upp lite bilder på trädgården, gissar att time will come!
Kram på dig

Svar: Tack sötis! Det längtar jag också till =) Dessvärre blir det inte så mycket trädgård igår, men kan förhoppningsvis visa något utifrån.
Kram
Rebecca Centrén

Emelie

Jag skulle vilja se mer bilder på ditt hus!
Vet att du visar väldigt många bilder och att du kanske tycker att man redan sett allt! Men jag tror aldrig man kan få nog av det super coola huset :) Och eftersom du är så duktig på att fota så skulle i stil med "mäklarbilder" vara kul att se! Kram och tack för en intressant blogg!

jacquiline

så fina bilder!!

Svar: Tack! =)
Rebecca Centrén