Julhelgen

 
Några snapshots från julhelgen. Det tråkiga när man är kameraansvarig är att man aldrig hamnar på bild själv. Har också lite ångest över att vi inte tog en enda bild på hela vår lila familj på julafton. Men men, det viktigaste är det verkliga livet och inte bilden. Och livet har varit så himla bra de senaste dagarna. 
Mannen hemma, umgänge med familj och vänner, massa soffmys och lille Aaron på strålande humör hela tiden. Kan faktiskt inte bli bättre. 
Jul
4 kommentarer
sandra

så himla söt lille Aron. Ha ett fint nyår :))

Elinor

Förstår hur du känner, själv är jag också kameraansvarig och det finns knappt finns en enda bild på mig från senaste 6 åren. Och samma sorg när man inser att de stora dagarna och högtiderna passerar i stress utan att ha hunnit få bra bilder på barnen/familjen. Men jag tog saken i enda händer något år när jag deppade ihop, och började med rekonstruktioner. Dagen efter, alla får sätt på festkläderna från gårdagen, upp med kamerastativet.. Och så låtsas man :)

ISA

sötaste lilla tomten! och helt rätt att det är verkligheten som räknas, det är DET man ska njuta av!

Moa | hobbyfotograf

Känner igen det där... att man själv aldrig hamnar på bild utan att man alltid är bakom. Får bli ändring på det inför 2016! :)

Svar: Ja, det är lite tråkigt faktiskt. Sen känner man sig så jobbig när man ska be någon annan att ta en bild på en. Min man får stå ut ibland =)
Rebecca Centrén