Sova själv i vagnen

 
På fredag är det dags för BVC-besök igen. Nu är det över två veckor sedan vi var där sist så ska bli spännande att se hur mycket han växt.
Om ni undrar hur livet hemma är så har vi det hur mysigt som helst. Har varit lite jobbigt när han inte velat sova själv alls utan bara på mammas eller pappas bröst. Men vi har börjat med att lägga honom i vagnen här hemma där han får somna in själv med lite vaggande som hjälp och det går faktiskt bättre och bättre hela tiden. Idag har han sovit själv i vagnen 2,5 timme i sträck. Skönt att få en liten stund för sig själv och att få vila ryggen som är helt slut efter en dags bärande och ammande. Sen kan man ju inte komma ifrån att det är supermysigt att ha honom sovandes i famnen. 
Bebis Sömn Vagn
7 kommentarer
Kajsa

Så otroligt söt😍

Sara

Vilken liten goding! :) Vi har samma "problem" med vår gosse och jag minns att storasyster också gärna sov på mig den första tiden. Det går över. ;)

Hanna J

Men vilken liten gullis han är! Bra att ni myser nu när han är så liten, för hux flux är han hur stor som helst och har ett helt annat tempo. Hoppas BVC-kontrollen gick bra =)

Kram /Hanna

Svar: Ja, nu är det verkligen mys-tempo som gäller =) Lite skillnad till kusinen som precis fyllt ett. Där är det fullt fart hela tiden =) Kram
Rebecca Centrén

ISA

ser ut som ett riktigt charmtroll, gosis!

Smyckenn

Så söt!

Vicktoria - Mamma till William ♡

Vilken liten goding! :) Känns som en evighet sedan min son var så liten, tiden går alldeles för fort.

Svar: Ja, fastän vår bara är två månader tycker man tiden går fort och jag sitter redan nu och kollar på bilder när han är "liten" hihi=)
Rebecca Centrén

Embla Sofia - Fotograf och blivande mamma

Fruktansvärt söt!